2018. július 27., péntek

Előrejelzések fejjel lefelé? Eddig itt az ideje. Bár abban az esetben valószínűleg nem Sparta

Az előzetes előrejelzések akár az őszi vagy a tavaszi, azok trükkös újságírók. Akkor soha nem sújtotta a túlnyomó többség. Ha az a valaki sikerült, akkor igazolod Club Sport Újságírók és ápolják fogadások.

Míg a legtöbb kijönni becslés a jelenlegi és a háttér-információkat, hogy adjunk néhány tapasztalat. És ha van egy dilemma, és néha sovány a kilátás a többségi vagy úgy, hogy fáj annyira, ha kimegy (Nos, aki tud várni!?). Egy kis mögötte elrejteni.

Őszintén szólva, hasonló szellemben, úgy döntöttem, a kora tavasszal a blog kérdéses, ha sikerül Andreas Ivanschitz Pilsen.Haboztam sokáig, mert nem elég az esetekben, amikor egy idegen jött egy jó híre, de a verseny, bár nem a legjobbak között, nem fogadják el (nem mindig el egendő idő). Végül, én hajlandó megtenni. Bevallom, ez volt a tét a „biztonság".

Minden esetben az első két fordulóban lezuhant prestart tavaszi előrejelzése. Slavia félt, hogy fájni fog a téli szünet, de követte is. Miután megnyerte szuverén Zlin ősszel Dernière (4: 0) legyőzte Jihlava 2: 0 és szombaton lebontották Příbram 8: 1. Spring kezdődött felborulhat.

Plzen: nem játszik, hogy rossz, de ez a fajta unalmas

Ugyanez mondható el a Pilsen. Azonban ebben az esetben nem egy kívánság teljesítését. Viktoria szerint Roman Pivarník után az őszi vezetett a bajnokságban, de ez nem igaz játszószoba.Az edző hivatkozott téli szünet, és több időt kap ötleteiket a játékosok. Ezért maradt a fő kedvenc.

De amikor az előrejelzések kissé feledésbe merült, hogy a négyszeres bajnok gyűjt legalábbis amíg célját a kezdete unibet fogadások az interneten egy sikeres korszak (átlagosan 0,5 játékot), de ő lő őket legalább (1 6). Az utóbbi nyolc bajnoki párbajok ő szerezte mindössze kilenc alkalommal (van két).

Victoria még mindig hiányzik pizzazz. Čermáčka szavak hentes (akit unibet fogadási bónuszok az interneten George Císler), aki az első film rendezője amatőr költők Guild: „Te nem játszik rosszul, uram, de ez elég unalmas." Most kiderül, melyik irányba fúrás. Nincs alibi nem fog segíteni. Itt és most. A fennmaradó 13 mérkőzést.

Megemlíti Slavia megy.Tart a forma, nagyon jó, különösen széles káder. Láttad, mennyire szeretné adni Stanislav Tecl váltakozó cél? Minden játékosnak kell lennie, hogy egy verseny használni a helyet a pályán. Ugyanakkor a csapat úgy érzi, egy hatalmas vágy. Az egyik ilyen dolog, amit folytat a hullám, meg nem is a bal és jobb swooshing. És ha valaki nem fél semmitől. Akárcsak az előző években, Pilsen.

És akkor ott van Sparta. Nem mintha az előrejelzést jelentős lőtt. De eddig, egyértelmű csalódás. A unibet mobil sportfogadás végén az ősz, írtam egy blog címe: „New Sparta nélkül ballon unatkozik, és lenyűgözött. Merre fog menni? „(Az egész blog itt olvasható & gt; & gt; & gt;) Röviden, igen nehéz körülmények között, sikerült a David Holoubek majdnem maximális.Bár árán védekező futball nélkül a labda.

Spring kell mutatni, hogy a futball, ami meglehetősen unatkozott, kénytelen volt a körülmények vagy egyre hosszabbodik szembe Letna. Közben fizet második lehetőség, valamint, hogy mi a klub alkalmazott az ősszel. Főbb eredménye Sparta első gól.

A Holoubek kinyitotta a pontozási tízszerese (a bajnokságban és EL), majd kihúzta és várja a breakaways. Minden mérkőzés vezetett három pontot. De amikor az ellenfél szerezte első, esztergálás nagyon nehéz. Uhrála pont Brno, Plzen elvesztette az Inter Milan, ahol a lány, de semmi, legalábbis kötött Rostov, akik már vezetnek összesen 5 0 is volt semmi. És most frissen pontot Jablonec. Az észak-csehországi tűnt energia nélkül, és anélkül, hogy a belső erőt.Enyhén.

Holoubek nem könnyű a helyzet. A kiváló eredmények a fiatalok, de kevés tapasztalata a „nagy" labdarúgó kapott állást, ami után sok más hiábavaló vágyak pályafutása során. Ha jön egy új hely, azt szeretné, hogy a dolgokat szerint a stílus, amit unibet fogadási bónuszt feljebb.

De a dorosteneckým és felnőtt futball még mindig a különbség, többek között az utastérben. Hamarosan kiderül, hogy nem minden hordozható és azt, hogy kompromisszumot. Logikusan, akkor követnek el hibákat, tapasztalat lanságuk mivel az evolúció csak nem hagyja ki. Ez igaz nem csak a labdarúgásban.

Ez azt jelenti, hogy a Slavia nyerni a címet? Mert Ivanschitz fog cammogó Pilsen flop? A Sparta tét fiatal edzők dolgoznak ki? Persze, ez után a 18. fordulóban nem világos.Bár a futball egy egyszerű játék, de az út a sikerhez a rendkívül bonyolult. Milyen számos tényező befolyásolja az eredményeket, és így a végső rangsor a futball (és egyéb sportok) nagy teret a gyors bíróság. Függetlenül attól, hogy minket a média, a szakértők és a szurkolók.

Minden más lehet forgatni. Slavia játszott a tavaszi csapat a kiesési zónától, az első kemény próba vár rá vasárnap Pilsen, amely a harcot a cím sokkal több tapasztalattal. Tud várni. Elvesztése Sparta nem szélsőséges, valamint a hétvégén az egyik első pár elveszíteni, vagy mindkettő. Ezért abban a pillanatban nincs értelme változtatni 180 fokos kora tavasszal tippeket , és következtetéseket.


Most ez csak a kezdet…

De egy blog szentelt nagyrészt az előrejelzések a következtetésre illik.Egy módosított fülke Liberec nyilatkozata: „A szög a Sparta, a címet Liberec." Jelenleg a következő érvényes: „köröm edzés gyerekek Letna cím…valahol máshol."

unibet ingyen fogadások

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése